Erotický overal bodystocking Amrin LC 17328

Kód: LC8261
Do Týdne Made in EU
1 047 Kč –47 %
Erotický overal bodystocking Amrin LC 17328
1 047 Kč –47 % 551 Kč / ks
Doručení 3-5 dny (>8 ks)
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
29.10.2024
Zboží sedí na klasickou EU velikost. Pro podrobnější informace, nás prosím kontaktujte. Pro zjištění dostupnosti zboží klikněte na požadovanou velikost a barvu. KVALITNÍ ZNAČKOVÉ ZBOŽÍ OD EVROPSKÉHO VÝROBCE. Velikostní tabulku naleznete u každého produktu VIZ FOTO a popisek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Sexy a neodolatelné bodystocking Amrin Black v černé barvě, které přitahují pozornost mužů jako magnet. Svůdná, vášnivá a pikantní. Celé je to z krásné a jemné krajky, která skvěle padne ženám menších i větších velikostí. Je ideální pro dva lidi, kteří si hrají v posteli. A to během rande venku, kdy těsné spodní prádlo může být překážkou pro společné erotické hrátky.

Toto je spodní prádlo pro sebevědomé a odvážné ženy, které vědí, co chtějí a jak toho dosáhnou. Vědomi si svých předností, své ženskosti a sexuality. Odvážná, odvážná a plná sex-appealu. Černé bodystocking zdůrazňuje a zvýrazní všechny přednosti ženského těla a skryje to, co může zůstat skryté. Odhaluje a odhaluje dekolt, ňadra a hýždě a zvýrazňuje a zeštíhluje pas a sexy kolem něj padne. Nohy opticky prodlouží a zeštíhlí. Celá silueta působí lákavě, chutně a svůdně a kolem takto oblečené ženy žádný muž neprojde.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bodystocking - Etorický Overal
Záruka: 2 roky
Materiál: 90% POLYAMID 10% ELASTAN

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: