Síťované sexy body s krajkou Lixpen LC 90612

Kód: LC8557 LC8558 Zvolte variantu
Do Týdne Made in EU
1 321 Kč –47 %
Síťované sexy body s krajkou Lixpen LC 90612
1 321 Kč –47 % 695 Kč / ks
Doručení 3-5 dny (>8 ks) Doručení 3-5 dny (>8 ks) Zvolte variantu
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
29.10.2024 29.10.2024 Zvolte variantu
Zboží sedí na klasickou EU velikost. Pro podrobnější informace, nás prosím kontaktujte. Pro zjištění dostupnosti zboží klikněte na požadovanou velikost a barvu. KVALITNÍ ZNAČKOVÉ ZBOŽÍ OD EVROPSKÉHO VÝROBCE. Velikostní tabulku naleznete u každého produktu VIZ FOTO a popisek.

Detailní informace

Detailní popis produktu



Působivé spodní prádlo, ve kterém se budete cítit výjimečně smyslně, máte na dosah ruky. Jedinečné černé body bez rukávů z nové kolekce Livco Corsetti je odvážným kouskem oděvu, který potěší precizním zpracováním.

Černé, průhledné body, navržené pro ženy, které si jsou vědomy své vlastní hodnoty, jsou sebevědomé a vědí, co chtějí, se může stát výjimečně vzrušujícím doplňkem předehry. Body je ideální pro intimní chvíle ve dvojici, obsahuje krajkové vsadky a prvky imitující pásky s cvočky. Transparentní body Lixpen je výrobek, který je odolný a odolný vůči deformaci při praní.

Zasloužíte si nejvyšší kvalitu a nekompromisní, jedinečné produkty. Vyberte si je, abyste posílili svou ženskou povahu a elektrizovali smyslností. Body od Livco Corsetti je krásné a pohodlné. Je vyrobena z tkanin, které nezpůsobují podráždění pokožky. Oceňte svobodu pohybu a jedinečný design. Díky tomu se budete cítit výjimečně. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Erotické Body
Záruka: 2 roky
Materiál: 90% POLYAMID 10% ELASTAN

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: